7 dagen door een ruig en verlaten berglandschap

Op de grens tussen Vorarlberg en Tirol ligt het Verwallgebergte (ook kortweg Verwall genoemd); ingesloten tussen het Klostertal en Stanzertal in het noorden, Paznaun in het zuidoosten en Montafon in het zuidwesten. Het Verwall is een ruig gebergte met meerdere markante bergtoppen.

Tijdens deze 7-daagse huttentocht doorkruisen we deze stille en ruige berggroep in de centrale alpen. Over uitdagende Höhenwege, die tot de mooiste van de hele Alpen behoren, wandelen we van hut naar hut. Bijna iedere dag kunnen we één van de imposante bergtoppen “beklimmen“; daarbij is natuurlijk de hoogste berg van het Verwall, de Hoher Riffler (3.168 m).

Uitgebreide informatie over deze huttentocht, zoals niveau, looptijden en hoogtemeters, prijs en aanmelding vind je op de site van berg freude guides*, onder “Door het ruige Verwall“.
* In 2021 heb ik samen met mijn goede vriend en collega bergwandelgids Coen Weesjes een nieuw bedrijf opgericht, te weten: berg freude guides. Via dit bedrijf bieden wij onze huttentochten aan.