GEZINNEN

Met je gezin een onvergetelijk avontuur beleven in een indrukwekkende omgeving! Bergmarmotten, gemzen en/of steenbokken zien. Pootje baden in een bergmeertje en/of -stroompje. Apfelstrudel met vanillesaus eten in een berghut. Picknicken op een schitterend uitzichtpunt. Met z’n allen op een kamer of lager slapen. Samen op de top van een berg staan.

Zo maar een paar mogelijkheden tijdens een bergwandelreis onder begeleiding van Mount Arnold!

In overleg wordt een bergwandelreis samengesteld. De keuze voor het gebied en de soort tocht (huttentocht of dagtochten vanuit één locatie) is afhankelijk van verschillende factoren; denk onder andere aan de tijd van het jaar, de leeftijd van de kinderen en eventuele specifieke wensen.

Contact

VRIENDEN

Hoe mooi is het? Samen een lichamelijke inspanning leveren om vervolgens bij elkaar te kruipen en te genieten van elkaars gezelschap!

Overdag maak je een uitdagende wandeltocht; onderweg genietend van de prachtige bergwereld.

En ’s avonds …
Hoor je van elkaar hoe het gaat. Haal je positieve ouwe koeien uit de sloot. Speel je weer eens ouderwets een potje kaarten of dobbelen. Geef je elkaar “wijze raad” of gaat het “nergens” over en blijft het bij elkaar “sterke” verhalen vertellen.

Ingrediënten voor een reis om nooit te vergeten.

Hoe, wat, waar en wanneer bepaal je in overleg met Mount Arnold!

Contact